penktadienis, vasario 28, 2020

it's the most wonderful time of the year

ne, ne dabar. bet aš dabar žiūriu antrą iš eilės "dėmesio centre", viena buvo su Kubilium, kita - su Palucku ir Andriukaičiu, abiejose kalba sukasi apie rinkimus. kandangi rinkimai yra velniškai smagus metas, tai pagalvojau, kad padarysiu sąrašą įvykių, kuomet norisi dainuot "it's the most wonderful time of the year"

sąrašas ne pagal smagumą, sąrašas maždaug chronologine tvarka metų bėgyje.

1. sauso galas - vasario pradžia. kai parašai paskutinį egzą ir tada lieka biški laiko iki kito semestro. aš žinau, kad dauguma mano draugų jau užaugo ir dabar yra normalūs žmonės, bet aš tai vis dar studentė. tai va, tas laikas yra nuostabus.
2. kai pradeda ateiti pavasaris. nėra konkretaus to laiko, bet kai pirmą kartą pamatai kokį žalią lapeliūkštį ant lapo arba gali vaikščiot atsegtu paltu.
3. EUROVIZIJA. trunka nuo antradienio iki šeštadienio, po to atsiveria tuštuma širdy.
4. kai dvyliktokai parašo lietuvių kalbos VBE ir užfloodina delfį savo verkšlenimais, kaip šitas egzaminas jų gyvenimą sužlugdė. liūdna, kad vis labiau pamirštu programą, tai daros vis sunkiau tyčiotis iš jų kvailumo.
5. vasara, nes šilta.
6. mano gimtadienis, nes tekila.
7. maždaug pirma rugsėjo savaitė, kai dar turi daug energijos ir noro kažką išmokti. negalioja mokykloj ir normaliems žmonėms, čia tik studentams, kurie mokosi kažką įdomaus.
8. krepšinio sezonas. labai nuostabu, kai savo gyvenimą reikia planuot aplink varžybas. ir labai smagu tas kažkoks bendrumo jausmas. bet čia galioja tik rinktinei, ne kokiems klubams. ai, dabar kai tos visokios atrankos vyksta random laiku, nu pvz kai čia šį mėnesį buvo pora varžybų, tai galima šitą dvasią pajust dažniau. kartais gauni ir ašarų bonusą, jei sekasi taip, kaip aną penktadienį su Belgija :)
9. RINKIMAI!!!!! ne kasmet, dėl to dar labiau šventė. ir kartais pavasarį. bet omigod. tada net maisto nereikia, rinkimais soti būnu.
10. pirmas Kalėdų jausmas, dažniausiai lapkričio gale. kai pajauti kalėdas, pradedi galvoti apie dovanas ir nori pasikabint lemputes.
11. tikros Kalėdos. tas pirminis jausmas paprastai išsivaikšto gruodžio pradžioj ir lieka tik šaltis ir užkimšti akropoliai, bet apie gruodžio 23 galima vėl pajaust šventinę nuotaiką.

Komentarų nėra: