penktadienis, balandžio 10, 2020

mėtų arbatos paieškos arba membershop yra šlamštas


viskas prasidėjo nuo mėtų arbbatos.

atvažiuodama karantinuotis pas mamą, iš namų susirinkau keletą svarbiausių dalykų - porą rūbų įsimečiau, kompus telefonus, knygų ir pan. tarp svarbių dalykų buvo ir pradėtas pakelis mėtų arbatos. aš ją vakarais geriu, nes jei prigeriu žalios, tai sunkiau miegasi. ir kadangi karantinas tęsiasi milijoną metų, tai aišku, kad ta arbata beveik baigėsi. kai atėjo laikas važiuot į parduotuvę, į sąrašą įtraukėm ir mėtų arbatą. o čia, Kaišiadoryse, neįmanoma normaliai apsipirkti, tai mėtų arbatos negavom. galvoju, jau tikrai nevažiėsim po kitas pardes, kad rastume man arbatos, interenetu užsisakysiu.
pirmas dalykas, kurį sužinojau - nėra taip lengva įsigyt mėtų arbatos, sudėtos į pakelius. galiausiai radau tinkamos arbatos Membershop, įsidėjau į krepšelį 3 dėžutes ir nuspendžiau dar pasidairyt. ten yra toks durnas dalykas, kad kai įdedi į krepšelį daiktą, tai jis būna ten gal 30 ar 60 minučių ir tada dingsta. nu ir ką, dairomės, prisikrovėm ten visokių indų ir patalynių į tą krepšelį, žiūrėjom, kad viskas būtų su pristatymu per 1-2 dienas, nes gi man reikia arbatos!! susiruošėm pirkt, sumokėjau ir tada prisiminiau, kad arbatos tai krepšely nebebuvo, nes per ilgai laikiau. nu bet ok, čia jau mano kaltė, jie apie tą ribotą laiką pranešė, tai nusipirkau arbatos kitur - Gintarinė vaistinė turėjo.

bet vis tiek labai laukiam siuntinio - ten fainų dalyk turi būt. laukiam laukiam, bet tyla. Gintarinė vaistinė jau seniai atsiuntė arbatą. galvoju, gal ne ten pažiūrėjau, gal ten išsiuntimas, o ne pristatymas per 1-2 dienas? nu bet come on, jau savaitė praėjo. vakar parašiau laišką, tipo, hello? kur mano dalykai? šiandien atrašė Beata iš Membershop klientų aptarnavimo skyriaus. atrašė taip:

Laba diena,
Dėkojame, kad susisiekėte.

Atsiprašome dėl užsakymo pristatymo vėlavimo.Užsakymas ruošiamas išsiųntimui, greitu metu bus pristatytas į pasirinkta terminala.
Gražos dienos,Beata

tai pirmas dalykas - membershop melagiai, nes nei išsiunčia, nei pristato nurodytu laiku.

antras dalykas - Beatai prastai sekasi su nosinėmis.

Komentarų nėra: