penktadienis, balandžio 10, 2020

dvyliktokų dramos yra labai smagu

karantinas atnešė ir džiaugsmo - verkšlenantys dvyliktokai pradėjo reikštis ne gegužės gale, o balandžio pradžioj!
paprastai reikia laukti nusiskundimų apie anglų vbe delfyje, NU NES GI NEŽMONIŠKOS SĄLYGOS IR TEN BIŠKI NESIGIRDĖJO VIENOJ VIETOJ PER KLAUSYMO DALĮ, tada ateina "lietuvių kalbos vbe sužlugdė mano gyvenimą", o galiausiai "dvyliktokė po matematikos vbe: emigruosiu". oh, ačiū, ačiū, AČIŪ, žiauriai linksma!

ne, o jei rimtai, tai valstybiniai brandos egzaminai yra žiauriai lengvas dalykas. visą tą kursą kartojot 12 metų ir kasmet pridėdavot tik kruopelytę naujos inormacijos. ir jei akytes paskausta kelias valandas prie kompo pasėdėjus, tai turbūt univere neišgyvensit, nu nes prie kompo sėdėt reikės. o jei univere neišgyvensit, tai į jį stot neapsimoka, jeigu į uni stot neapsimoka, tai nereikia gerų balų iš egzaminų - būkim biedni, bet teisingi, egzaminų rezultatai yra įdomūs ik stojant ir gal dar trupučiuką fuxų stovykloj. bet ei, į fuxų stovyklą niekas nekviečia, jei į univerą neįstoji.
taip, sąlygos nėra idealios, nu bet come on, yra tikrai labai daug priemonių egzaminams pasiruošti. aš įsitikinus, kad net labiausiai netikę mokytojai suteiks kokią galimybę pasiaiškint problemas, be to -  internete yra labai labai daug informacijos.
jei teisingai atsimenu, tai mes, būdami dvyliktokai, bandomuosius egzaminus rašėm dar žiemą ir pavykdavo gaut 90+ balų, tai kaip ir užteko tų žinių.


Komentarų nėra: