antradienis, birželio 10, 2014

nebeverkit

istorkės nelaikiau,  bet ji buvo paskutinis lašas į taurę, kurią reikia pripildyt, kad mane truputį sunervintų ir paskatintų parašyt į blogą
taigi, pradėkime nuo anglų. taip, buvo sunkus egzaminas. gerokai sunkesnis nei 2013. bet aš nežinau, ko dar reikėjo tikėtis, kai pernai buvo krūvos šimtukų. akivaizdu, kad kai padaro pernelyg lengvą egzaminą, susiima ir jį pasunkina. gal ir per daug. šiaip ar taip, aš su savo kiauru devynetu metiniam PAS LADIENĘ pasistengus sugebėjau šaut apie 80% iš klausymo ir skaitymo, tai kodėl jūs negalit?
lietuvių. toj feisbuko grupėj "dvyliktokas dvyliktokui" po lietuvių kalbos egzamino pasipylė tokie postai kaip "necas sugadino mano giwenima", "krc susitiksikm per perlaikimus" ir pan. kokio velnio? temos buvo normalios. kaip visada. išvis, neįsivaizduoju, kaip visos keturios galėtų būt NEnormalios...
matematika? normali. jei nemoki matkės, tai nesistebėk, kad ir egze susimovei. paprasta. viską, kad buvo egzamine, mokėmės, viskas buvo programoj. tai tiek.
chemija. nebuvo sunki, tai chemikai ir neverkė. šaunuoliai, myl!
istorkė. Ieva sakė, kad jai viskas gerai. aš nemačiau egzo ir, tiesą sakant, nelabai noriu pamatyt. girdėjau tik, kad buvo daug architektūros ir nebuvo žemėlapių. jei aš laikyčiau istorkę, tai labai norėčiau kuo daugiau šaltinių, nes, kaip pasakė mūsų mylimas Dekas, iš šaltinio galima išpešt 70 procentų informacijos, ir kuo mažiau žemėlapių, nes bent jau man tai jie visi atrodo vienodai. taigi, grįžtant prie architektūros. jei mokaisi pagal programą, išmoksti ir architektūros stilius. paprasta. o jei nuojauta pakuždėjo, kad nebus šitos programos dalies, tai tavo bėdos. nereikia verkt.
viskas, pasakiau, ką norėjau, net geriau pasidarė
sėkmės likusiuose egzuose :D

3 komentarai:

Elžbieta. rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Lina rašė...

Patiko tavo mintys :)
labai...

Vifaix rašė...

malonu :3