sekmadienis, liepos 31, 2011

sapnas

vieną labai ansktų vasaros rytą miške miegojo mergaitė. tiesiog užmigo su pasakų knyga rankose, o jai miegant kažkas trakštelėjo ir ji atsibudo... pasakoje! mergaitė iš kažkur žinojo, kad jai reikia ieškoti, žinojo, jog turi rasti. ką? nesvarbu, ką! kažką rasti. o rado ji žavią suknelę ir raudonus vaisius, kurių pavadinimą galiausiai miglotai prisiminė: tai obuoliai. papusryčiavusi prisėdo ant akmens ir svajingai žvelgė į dangų, kol kažkas pasikeitė. pasirodo, ant to paties akmens atsirado dailios stiklo figūrėlės! mergaitė atsargiai jas pajudino. ir toks magiškas jausmas nutvilkė pirštų galiukus - tarsi liestų kažką nežemiško. tos figūrėlės taip įtraukė mergaitę, kad ji prasėdėjo su jomis visą dieną! galiausiai atsistojo, užsimerkė. o atsimerkusi savo rankose išvydo knygą, kurią skaitė vakare! ir spėkit, kas nutiko? ogi mergaitė vėl užmigo skaitydama, o atsibudusi suprato, kad pastaroji diena buvo tiesiog sapnas!










gerai, žinau, kad tokios rašliavos - ne man. bet juk reikėjo paaiškinti, kaip čia viskas kuo susiję!

9 komentarai:

Anonimiškas rašė...

...ogogo... kaip cia nežemiškai... pasakiškai :)

Vifaix rašė...

manau, kad turėčiau pasakyti ačiū... :>

RedBird rašė...

patikooo :)

Vifaix rašė...

malonu!

Anonimiškas rašė...

nerašyk tik tam, kad kažką paaiškintum. jei pradėjai rašyti istoriją tai ir leisk jei plaukti pasroviui. netalpink jos į rėmus. per daug saldu ir per daug "bandau darau vintage"

Vifaix rašė...

kodėl nerašyti tam, kad paaiškinčiau? be istorijos nebūtų rišlumo, kad ir kokia nevykus ji būtų. tokios pasakos - ne mano žanras, aš rašau apie tai, kas realu. o paskutinis sakinys apie ką? fotosesiją? nuotraukas> istoriją? sąryšį?

Anonimiškas rašė...

Gražu. ; )

Anonimiškas rašė...

neaiškink todėl, kad kuri istoriją, o ne nuotraukų aprašymus (ką galbūt vertėjo daryt). gal pasikartosiu, bet nerašyk tik tam, kad parašytum. subrandink ir tada iliustruok nuotraukom, jei nori bent kiek pasistūmėt į rašymo pusę. kolkas per daug tuščia. bent jau stilių bandyk pasigaut. net nežinau, bet manau, kad reikia subręsti, o dabar tu tik šaipais iš tikro rašymo ir esi toli iki tikro rašymo. susideliok mintis ir nesiek kvailo populiarumo. gailėsies po metų.

Vifaix rašė...

aš kuriu nuotraukų aprašymus - būtent tai. todėl ir pridūriau ten apačioje, kad toks rašymas ne man. ir nesiruošiu kurt pasakų dėl tos pačios priežasties, tuo labiau, jų iliustruoti. o jei ir kurčiau, tai tada kurčiau tai, kas man galvoj, o ne kas nuotraukose. stilių turiu - jis savitas. beje, juk nerašau knygų, tad tas tavo pasakymas 'esi toli iki tikro rašymo' iš dalies teisingas, bet ne tokiam kontekste, kokį tu naudojai. populiarumo nesiekiu, darau tai, kas man patinka ir yra įdomu. gailėsiuos ko? kad dariau fotosesijas, kad rašiau? nemanau, kadto gailėsiuos, tikrai nemanau